Duco lanceert campagne voor zonale ventilatie

Frisse lucht op het juiste moment, in de juiste ruimte. Dat is waar zonale ventilatie voor staat. Een boodschap die Duco al jaren voert. Zonale ventilatie is het concept voor de woningen van de toekomst en levert goede resultaten op het gebied van comfort en energiezuinigheid.

Duco lanceert campagne voor zonale ventilatie| KlusVisie

Binnen het concept van zonale ventilatie beschouwt Duco de woning niet als één geheel, maar als een verzameling van zones. De energie-efficiëntie en comfortverbetering van de standaard vraagsturing wordt naar een hoger niveau getild door de ventilatie ook enkel toe te passen waar nodig. Zonaal ventileren is dan ook een logische evolutie van vraaggestuurd ventileren.

De magie van zonale ventilatie

Die energie-efficiëntie en comfortverbetering zijn dan ook het sterkste argument voor zonale ventilatie. De recente jaren hebben uitgewezen hoe belangrijk het is om een comfortabele en gezonde woning te hebben.
De zonale ventilatiesystemen van Duco ventileren enkel waar dat nodig is, waardoor ze minstens 30 procent minder geluid produceren. Een niet te onderschatten voordeel in deze tijden van energietransitie, waar installatiegeluid een almaar groter deel van het gesprek uitmaakt.
Daarnaast besparen ze volgens de fabrikant tot 40 procent in energieverbruik ten opzichte van traditionele ventilatiesystemen. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de rekening.

Grootscheepse campagne

DUCO beschikt over verschillende producten die onder de waaier van zonale ventilatie vallen. De fabrikant maakt hierin geen onderscheid tussen C- en D-systemen en beperkt zich ook niet tot residentiële woningbouw. Voor projectbouw biedt Duco ook een collectieve oplossing die zonaal ventileren ondersteunt. Kortom, voor elke situatie is er een zonaal ventileren oplossing.
Om de boodschap kracht bij te zetten heeft Duco op maandag 8 mei een internationale campagne (online en offline) gelanceerd met als doel de bewustwording rond energiezuinig, stil én slim te ventileren te vergroten.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen