Drie nieuwe accuboorschroefmachines van Metabo

Metabo presenteert maar liefst drie nieuwe accuschroefboormachines. Het trio – bestaande uit de accuboorschroefmachine BS 18 LTX BL (Q) I, de accuklopboormachine SB 18 LTX BL (Q) I en de accutapmachine GB 18 LTX BL Q I – is dankzij de borstelloze motoren bijzonder krachtig en efficiënt, aldus de fabrikant.
Drie nieuwe accuboorschroefmachines van Metabo | KlusVisie
Drie nieuwe accuboorschroefmachines van Metabo | KlusVisie
Drie nieuwe accuboorschroefmachines van Metabo | KlusVisie
Drie nieuwe accuboorschroefmachines van Metabo | KlusVisie

De nieuwe accuboorschroefmachines van Metabo zijn op dit moment naar eigen zeggen de meeste efficiënte in hun klasse. Zo voeren ze ook taken uit waarvoor bijzonder veel kracht en volharding is vereist, bijvoorbeeld bij de dakisolatie. “Als het gaat om de beste combinatie van vermogen en looptijd adviseren wij de LiHD-accupack van Metabo met een capaciteit van 10.0 Ah”, zegt Alexander Mnerinsky, productmanager bij Metabo, dat eerder een robuust en georganiseerd koffersysteem introduceerde. De drie machines hebben een verbeterde behuizing en zijn daardoor bijzonder robuust. Bovendien zijn ze optimaal uitgebalanceerd, hebben een volledig rubberen greep en liggen daardoor in iedere werkhouding prettig in de hand.

Passende accuboorschroefmachines van Metabo

“In de houtbouw bijvoorbeeld, is het heel belangrijk dat de schroeven exact lijnend verzonken worden”, weet Mnerinsky. “Daarvoor heeft de accuboorschroefmachine een gevoelige schakelaar.” Met deze gevoelige schakelaar kan de gebruiker het toerental exact regelen en draait de schroeven zo gecontroleerd in het materiaal. Voor werkzaamheden in metselwerk is de accu-klopboormachine SB 18 LTX BL (Q) I met klopfunctie de juiste keuze. Wie schroefdraad in metaal wil draaien, kiest voor de accu-tapmachine GB 18 LTX BL Q I, want die beschikt over een unieke, gepatenteerde tapfunctie. Alle drie de machines zijn verkrijgbaar met het Metabo Quick-systeem; zo kunnen de gereedschapopname en het gereedschap binnen een paar seconden worden verwisseld.

Naar believen combineren

De drie nieuwe accu-boorschroefmachines zijn met hun krachtige borstelloze motoren onderdeel van het 18 Volt-systeem van Metabo, dat op dit moment uit meer dan 100 machines bestaat. Bovendien zijn ze een aanvulling op het fabrikanten overkoepelende accusysteem CAS (Cordless Alliance System). Binnen CAS zijn op dit moment circa 230 machines van 23 verschillende fabrikanten uitwisselbaar met elkaar en kunnen naar believen met elkaar gecombineerd worden.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen