DGN retail start met monteursopleiding voor de Hubo

DGN retail, franchisegever van doe-het-zelf formules Hubo en Multimate, start in januari 2021 met een officiële monteursopleiding op mbo-niveau.
DGN retail start met monteursopleiding voor de Hubo| KlusVisie
DGN retail start met monteursopleiding voor de Hubo| KlusVisie
DGN retail start met monteursopleiding voor de Hubo| KlusVisie

De mbo3-opleiding is een opleiding van twee jaar en volledig ingericht op basis van het DNA van de Hubo. Naast het startmoment in januari 2021 kan er ook ingeschreven worden voor de start van de tweede leergang in september 2021. De opleiding is toegankelijk voor iedereen: van schoolverlaters, Hubo-medewerkers tot zijinstromers et cetera. De opleiding richt zich met name op montage, maar ook commercie en communicatievaardigheden komen aan bod. Alles om de klant zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. De opleiding is daardoor ook interessant voor verkopers van maatwerkproducten, zij verkrijgen zo meer kennis over montage en dit draagt bij aan een volledig en goed geïnformeerd gesprek met de klant.

‘Goed voor Hubo én ondernemers’

DGN werkte samen met opleidingsorganisatie Essenzo Business School om de opleiding vorm te geven en te laten voldoen aan de voorwaarden voor een officiële opleiding met geaccrediteerd diploma. Angela van Dongen, formulemanager bij het doe-het-zelf-bedrijf, over de opleiding: “We zijn ontzettend trots op de opleiding die wij in samenwerking met Essenzo Business School hebben opgezet. Bij Hubo staat service en kennis voorop, daarin onderscheiden wij onszelf. Het is daarom erg belangrijk om goed personeel te werven, maar helaas werd dit een steeds grotere uitdaging. Hoe mooi is het dan als je enthousiaste en gepassioneerde mensen op kunt leiden en die servicegerichtheid en kennis mee kunt geven. We wilde niet zomaar een training aanbieden, maar echt een officiële opleiding aanbieden mét diploma. Dit is niet alleen goed voor ons en onze Hubo-ondernemers, maar ook voor de leerling zelf.”

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen