TECE's derde hand vereenvoudigt montage bij prefab

TECE bracht in 1995 een voorwandsysteem op de markt dat volgens de fabrikant vanaf het eerste moment een revolutie teweeg bracht in de wereld van badkamerafbouw. Het voorwandsysteem TECEprofil heeft zich bewezen als een van de meest betrouwbare systemen voor zowel individuele badkamers, als prefab systeem bij seriematige woningbouw en als prefab skid, aldus TECE. Het bedrijf introduceert nu een praktisch hulpmiddel dat als ‘derde hand' kan worden gebruikt.
TECE's derde hand vereenvoudigt montage bij prefab| KlusVisie

Het voorwandsysteem bestaat van oudsher uit slechts drie basisonderdelen: profielbuis, hoekverbinders en bevestigingshoeken. Het succes van het systeem is volgens TECE gebaseerd op de eenvoudige, flexibele en snelle verwerking van deze basisonderdelen in combinatie met de vele en bijpassende TECE-inbouwframes en sanitairmodules. Voor een snelle en nauwkeurige planning biedt de fabrikant de gebruiksvriendelijke gratis software TECEsmartwall.

Derde hand TECE vereenvoudigt montage 

Zelfs in kleine badkamers met een klein vloeroppervlak kan een voorwandinstallatie al twee meter of breder zijn. Om de eenmansinstallatie van lange profielbuizen in horizontale positie volledig ontspannen te maken, biedt TECE nu een praktisch hulpmiddel dat als ‘derde hand’ kan worden gebruikt. Met de TECEprofil-magneethouder kan de installateur de profielbuis aan de ene kant waterpas houden en aan de andere kant met de driehoeksverbinding aan de verticale buis bevestigen. Vervolgens wordt de magneethouder vervangen door een hoekverbinder en zit het profiel zoals het hoort: robuust, stabiel en torsiebestendig.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen