Colsjaal van Patrol tegen winterkou en Covid-19

Handig voor als je buiten moet werken: een warme colsjaal en Covid-gezichtsmasker in één. Patrol komt met een comfortabele en stijlvolle colsjaal waarin een verwisselbaar FFP2-filter is verwerkt.
Colsjaal van Patrol tegen winterkou en Covid-19| KlusVisie
Colsjaal van Patrol tegen winterkou en Covid-19| KlusVisie
Colsjaal van Patrol tegen winterkou en Covid-19| KlusVisie

De colsjaal van Patrol biedt warmte en comfort, en als je een openbare ruimte of die van een klant betreedt, dient de sjaal als gezichtsmasker. Het verwisselbare FFP2-filter garandeert vanzelfsprekend een veel betere beschermlaag tegen aerosolen dan een reguliere sjaal. Ook is de colsjaal een stuk duurzamer dan wegwerpmaskers: hij kan minstens tweehonderd dagen worden gedragen en tot twintig keer worden gewassen. De in Zwitserland ontwikkelde en in Europa geproduceerde colsjaal is getest door relevante instanties als TESTEX Zwitserland, Nelson Lab USA en OEKO-TEX. De colsjaal is geen medisch beschermingsmiddel, maar voldoet aan de eisen van de Zwitserse National COVID-19 Science Taskforce voor consumentengezichtsmaskers.

Colsjaal met prettige pasvorm


De Patrol is een comfortabele, gemakkelijk te dragen colsjaal die beschermt tegen wind en kou, en wordt geleverd met drie verwisselbare FFP2-filters. De sjaal heeft bovendien een prettig draagcomfort, met een optimale pasvorm en een elegante afwerking. Het product heeft onder meer een zacht aanvoelend neusstuk en het bovenste voorstuk is losjes gebreid om gemakkelijker mee te ademen. Het nekgedeelte is strakker ten behoeve van een goede pasvorm. De sjaal is in Nederland verkrijgbaar via patrolshop.nl.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen