ClearLine80: zwartchromen en champagnekleurige douchevloergooten

Geberit breidt zijn assortiment CleanLine-douchevloergoten uit met de nieuwe CleanLine80. Dit model is zowel qua design als techniek verbeterd en het kleurenpalet valt op: er kan nu - naast rvs - ook gekozen worden uit de nieuwe metallickleuren champagne en zwartchroom.
ClearLine80: zwartchromen en champagnekleurige douchevloergooten | KlusVisie
ClearLine80: zwartchromen en champagnekleurige douchevloergooten | KlusVisie

In 2015 introduceerde Geberit de douchevloergoot CleanLine in roestvaststaal. Deze douchevloergoot was én is een innovatief product. De platte sifon heeft een hoge waterafvoercapaciteit, is eenvoudig op maat te zagen om zo te voldoen aan de afmetingen van de douchevloer, is in een handomdraai schoon te maken en heeft een afdichtingsfolie om het risico op lekkage tot een minimum te beperken. In 2018 is het assortiment uitgebreid met de betegelbare CleanLine. De afdekplaat van deze vloergoot is in te leggen met de vloertegel, waardoor de waterafvoer opgaat in de tegelvloer en het water vrijwel onzichtbaar verdwijnt. De nieuw geïntroduceerde CleanLine80 is een waardevolle toevoeging aan dit bestaande CleanLine-assortiment: verbetering in design en techniek en de uitbreiding in trendy kleuren, aldus de fabrikant.

Douchevloergoot CleanLine80

Direct in het oogspringend is het kleurenpalet van de douchevloergoot: zwartchroom, champagne en geborsteld rvs. Het oppervlak is deels gepolijst en deels geborsteld. Deze nuance zorgt voor een chique uitstraling. Naast het kleurenpalet is het profiel van de CleanLine80 opvallend. Het profiel heeft een geïntegreerd afschot, waardoor het tegelwerk rondom de douchegoot maar aan één zijde van een afschot hoeft te worden voorzien. De afvoer beschikt vanzelfsprekend over de bekende pluspunten van de CleanLine serie, zoals de in de fabriek voorgemonteerde afdichtingsfolie en de eenvoudig verwijderbare kamvormige haarzeef.

Ontwerpvrijheid

De CleanLine80 kan zowel tegen de wand als in het midden van de douchevloer ingebouwd worden en is verkrijgbaar in de standaardlengtes 90 cm en 130 cm. Desgewenst kan deze ingekort worden voor een perfecte afwerking. Dit vergroot de ontwerpvrijheid in de badkamer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen