Algemene ledenvergadering VLOK in Amersfoort

Ondanks de voortdurende coronacrisis houdt branchevereniging VLOK een algemene ledenvergadering op maandag 23 november in Amersfoort. Uiteraard wordt de vergadering gehouden met in achtneming van de actuele Covid-19-voorschriften.
Algemene ledenvergadering VLOK in Amersfoort| KlusVisie

Het bestuur van branchevereniging VLOK zal onder meer verantwoording afleggen over het in 2019 gevoerde beleid. Ook zal het bestuur de bezoekers bijpraten over de ontwikkelingen in 2020 en inkijk geven voor de plannen voor 2021. De locatie van de ledenvergadering is het Campanile Hotel in Amersfoort.

Huidige coronamaatregelen

Rekening houdend met de huidige coronamaatregelen, kunnen er maximaal dertig personen aanwezig zijn tijden de ledenvergadering. Vanwege dit maximaal aantal aanwezigen is deze algemene ledenvergadering op basis van inschrijving vooraf en heeft de VLOK – gelet op het aantal leden dat normaliter present is – ook 24 november 2020 op dezelfde locatie gereserveerd. De brancheverenging verwacht dat uiterlijk tien dagen van te voren definitief is of de algemene ledenvergadering doorgang kan vinden.

Aanmelden ledenvergadering branchevereniging VLOK

Aanmelden kan door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld graag ook even of je op 24 november naar Amersfoort zou kunnen komen (voor het geval de 23ste vol is). De routebeschrijving, agenda en vergaderstukken stuurt de VLOK na aanmelding toe als duidelijk is dat de vergadering plaats zal vinden.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen