Bluefin Pigmores 4in1: totaaloplossing op waterbasis

De Oostenrijkse verf- en lakkenfabrikant Adler presenteert Bluefin Pigmores 4in1: een 4in1 pigmentlak op waterbasis voor MDF-platen. Dit product is isolatie-, plamuur-, kleur- en dekkende lak in één. Daarmee moet het een oplossing bieden voor meubelfabrikanten die alles willen: efficiëntie in gebruik, een rijk kleurenpalet, milieuvriendelijkheid en een blijvend mooi resultaat.
Bluefin Pigmores 4in1: totaaloplossing op waterbasis| KlusVisie
Bluefin Pigmores 4in1: totaaloplossing op waterbasis| KlusVisie

Bluefin Pigmores 4in1 kan direct op hoogwaardige MDF-platen worden aangebracht door middel van de lak-op-lak-methode. Door optimale eigenschappen ten aanzien van schuren en vullen zijn efficiënte processen gewaarborgd. “Met twee tot drie lagen kunnen robuuste, kleurintensieve oppervlakken gerealiseerd worden die bij de ringtest goede resultaten behalen”, legt Jeffrey Gerritse, technisch accountmanager bij Adler Benelux uit.

Bluefin Pigmores 4in1: multifunctioneel

De lak is de allrounder bij uitstek – en niet alleen wat betreft het gebruik ervan. De lak op waterbasis kan worden ingezet in een groot aantal branches. “Dit product kan in de hele meubelindustrie en de interieurbouw worden gebruikt, inclusief in keukens en badkamers”, belooft Gerritse. “Dankzij de uitstekende chemische en mechanische samenstelling is aflakken niet meer nodig.” De lak is verkrijgbaar in een zeer breed kleurenpallet. Wie wil kan daarnaast de structuurpasta Adler Aquafix S toevoegen om de op dit moment populaire grove structuur aan te brengen – want ook als het gaat om het uiterlijk van het oppervlak is de nieuwe lak een echte alleskunner, aldus de producent uit Oostenrijk.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.