Tijdwinst dankzij bedieningsplaat met easy fit-montage

Tece heeft een nieuwe montagewijze van de bedieningsplaat ontwikkeld. Deze zogenoemde easy fit-montage is van toepassing bij de nieuwe inbouwframes die de leverancier onlangs heeft geïntroduceerd. De montage van de bedieningsplaat is eenvoudig en snel. Zonder stress, zonder afstellen, zonder meten achteraf. Bovendien bespaart het ruim 60 procent werktijd en het verlaagt de faalkosten, aldus Tece.
Tijdwinst dankzij bedieningsplaat met easy fit-montage | KlusVisie

De easy fit-montage geschiedt met slechts twee schroeven, die steek je erin en druk je door. Dan zet je de schroeven met een paar slagen vast. Nu zit het bevestigingsframe van de bedieningsplaat al vast op de spatbescherming van de spoelkast. Vervolgens plaats je in een handomdraai de bedieningsstangen door deze 45 graden te draaien.

Alles past bij easy fit-montage

Bij Tece passen alle series bedieningsplaten op alle Tece-spoelkasten. Bij een renovatie kan de bedieningsplaat dus altijd probleemloos worden vervangen, zonder dat de spoelkast vervangen hoeft te worden. Deze compatibiliteit blijft ook met de montagewijze easy fit behouden. Dit betekent dat alle bedieningsplaten passen op zowel de spoelkasten die tot april 2021 zijn geleverd, als op de nieuwe spoelkasten die vanaf april 2021 zijn of nog worden geleverd.

Alles duidelijk met QR-code

Om de vakman duidelijk te informeren over de montage, technische gegevens of reserve onderdelen zijn het bevestigingsframe, de spatbescherming en de bedieningsplaat voorzien van een QR-code.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.