Bauhaus Den Hoorn vrijdag 19 maart geopend

Bauhaus Den Hoorn wordt vrijdag 19 maart geopend. Het is daarmee de vierde Nederlandse vestiging van het internationale bouwcentrum. Bauhaus biedt een assortiment van 120.000 producten, 17.000 vierkante meter winkelruimte en speciale afdelingen, zoals de Stadstuin, Badkamerland en een bouwmaterialen drive-in. Binnen de coronamaatregelen moeten klanten uit de regio toch al kennis kunnen maken met het nieuwe bouwcentrum.
Bauhaus Den Hoorn vrijdag 19 maart geopend| KlusVisie
Bauhaus Den Hoorn vrijdag 19 maart geopend| KlusVisie
Bauhaus Den Hoorn vrijdag 19 maart geopend| KlusVisie
Bauhaus Den Hoorn vrijdag 19 maart geopend| KlusVisie
Bauhaus Den Hoorn vrijdag 19 maart geopend| KlusVisie

Bauhaus Den Hoorn is, na vestigingen in Groningen, Twente en Venlo, de eerste locatie van Bauhaus in de Randstad. In de bouwmarkt vinden zowel de vakman en doe-het-zelver alles wat ze nodig hebben voor hun klus.

Deuren Bauhaus Den Hoorn op een kier

Directeur Bauhaus Nederland, Herwin Oost, is blij dat ondanks de coronamaatregelen de bouw en inrichting geen vertraging heeft opgelopen. De opening kan volgens planning doorgaan, zij het met de nodige aanpassingen. “De deuren kunnen nu gelukkig open, al is het op een kier. Dat geeft het publiek in de omgeving toch kans om kennis met ons te maken. Een ideale start is het natuurlijk niet, maar onze mensen zijn er klaar voor om iedereen te verwelkomen!”

Uitzondering voor professionele vakmensen


Particuliere klanten kunnen een winkelafspraak maken of online aankopen doen. Voor zzp’ers geldt een uitzondering: zij kunnen zonder afspraak terecht in de bouwmaterialen drive-in, mits ze een Bauhaus Plus Card op zak hebben. Hier neemt Bauhaus een groothandelsfunctie in. Intussen gaan de voorbereidende activiteiten voor nieuwe locaties gewoon door. Oost: “Onze volgende concrete projecten liggen in Amersfoort en Haarlemmermeer. En we zijn alert op locaties met potentie. Dan hebben we het op dit moment over 17 locaties.”

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.