Badkamerinspiratie: mandje en rek voor aan de douchewand

Op zoek naar een fraaie accessoire voor in de douche? Geesa biedt met de door iF Design bekroonde Frame-badkameraccessoirecollectie de ultieme badkamerinspiratie. In deze lijn zijn er nu twee opbergalternatieven beschikbaar. De nieuwe tweezijdige clip-on-mand voor aan de douchewand is handig, doordat deze om de glazen douchewand heen wordt geklemd. Hierdoor ontstaat er zowel in de douche als buiten de douche opbergruimte. Het nieuwe Frame-ophangdoucherek is flexibel in gebruik en wordt aan de glazen douchewand opgehangen.
Badkamerinspiratie: mandje en rek voor aan de douchewand| KlusVisie
Badkamerinspiratie: mandje en rek voor aan de douchewand| KlusVisie
Badkamerinspiratie: mandje en rek voor aan de douchewand| KlusVisie
Badkamerinspiratie: mandje en rek voor aan de douchewand| KlusVisie
Badkamerinspiratie: mandje en rek voor aan de douchewand| KlusVisie

In veel badkamers blijkt er onvoldoende opbergruimte aanwezig te zijn, waardoor flessen shampoo en flacons en andere verzorgingsproducten regelmatig op de douchevloer staan. Bovendien wordt de telefoon steeds vaker mee de badkamer ingenomen. Al deze producten verdienen een goede opbergplek, aldus Geesa. Met de toevoeging van het ophangdoucherek en de clip-on-mand van Frame, is elke douche geordend en elk product binnen handbereik, belooft de fabrikant. Dus ook de telefoon.

Functionele badkamerinspiratie

Een mand om de douchewand heen is vooral erg functioneel. De mand klemt zich, middels een sterke klem, om de glaswand heen, waardoor er zowel voor als achter de glaswand opbergruimte ontstaat. In het natte gedeelte van de douche zorgt dit accessoire voor opbergruimte van verzorgingsproducten. Door de stevige, egale bodem en hoge rand van de mand blijven de flacons stabiel staan. Aan de achterzijde van de douchewand biedt de mand een droge plek voor een handdoek, sieraden en telefoon. De geïntegreerde handdoekhaakjes en universele telefoonhouder zijn naar behoefte te positioneren. Met deze handige Frame clip-on-douchemand voor aan de douchewand heb je zowel tijdens als na het douchen alle benodigdheden bij de hand, zelfs je telefoon met je favoriete muziek. De tweezijdige mand is van kunststof en kan aan een 6 tot 8 mm dikke glaswand worden bevestigd. De klem is voorzien van siliconen bescherming, waardoor krassen op de glaswand worden voorkomen. De Frame clip-on-douchemand is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

Functionaliteit en schoonheid

Dit handige Frame-doucherek is een combinatie van functionaliteit en schoonheid. Het rek kan, met door siliconen beschermde chromen haken, flexibel aan de glazen douchewand worden opgehangen en heeft door de twee riante opbergmanden genoeg ruimte voor alle doucheproducten. De solide manden van hoogwaardig kunststof zijn 5 centimeter in hoogte te verstellen. Handig, zodat ook grotere flacons kunnen worden opgeborgen. Geen gedoe dus met flacons, die alsnog op de grond belanden, omdat ze niet in de mand passen. Ophanghaakjes aan de onderzijde van het doucherek bieden opbergruimte voor een spons of wisser. Het Frame-ophangdoucherek sluit enigszins aan bij de huidige kleurentrend in de badkamer. Het rek is verkrijgbaar in de drie combinaties chroom/wit, chroom/zwart en zwart/zwart.

Eenvoudig te installeren

De nieuwe ruimtebesparende Frame-opbergaccessoires zijn eenvoudig te installeren, doordat boren in de badkamertegels niet nodig is. De duurzame manden hebben een vriendelijk, afgeronde vorm, zijn gemaakt van hoogwaardig kunststof en door een geraffineerde afwatering blijft het water niet in de manden staan. Hierdoor zijn de accessoires gemakkelijk te reinigen en behoud je een hygiënische douche.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen