Badkamer inspiratie: extra dun douchebodemsysteem

Speciaal voor iedereen die op zoek is naar renovatie-inspiratie voor in de badkamer, presenteert Jackon Insulation de Jackoboard Aqua Reno. Dit is een dun douchebodemsysteem met geïntegreerde afvoer. Dit product moet in minder dan acht uur kunnen worden geïnstalleerd. Het systeem is bovendien volledig waterdicht, duurzaam en kan naar ieders smaak worden afgewerkt, aldus de fabrikant.
Badkamer inspiratie: extra dun douchebodemsysteem| KlusVisie
Badkamer inspiratie: extra dun douchebodemsysteem| KlusVisie

Vakmannen die een badkamer renoveren zijn vaak op zoek naar badkamer inspiratie om de ideale inloopdouche te creëren. Het alles-in-één-concept Jackoboard Aqua Reno is de ideale oplossing, aldus Jackon Insulation die eerder al een montageset voor inbouwreservoirs in de badkamer introduceerde. Dit product kan namelijk in een recordtijd op professionele wijze geïnstalleerd worden, is de belofte.

Dunnere vloeren in de badkamer

Dankzij de geringe hoogte van 65 mm is deze oplossing geschikt voor dunnere vloeren, zoals die vaak in oude gebouwen aanwezig zijn. De geïntegreerde afvoer levert, omdat er geen uitvlakmortel nodig is, de meeste tijdwinst op. Daardoor zou een nacht drogen niet langer noodzakelijk moet zijn.

Direct betegelen in de badkamer

Het waterafstotende Jackoboard Aqua Reno bestaat uit geëxtrudeerd polystyreenhardschuim. Een op beide zijden aangebrachte, gemodificeerde mortellaag garandeert een perfecte stabiliteit en is daardoor direct betegelbaar. Het product wordt aangeboden in de vorm van een kit bestaande uit het douche-element met daarbij alle nodige montage-elementen (zoals lijm en afdichtband). Jackoboard Aqua Reno biedt een waterafvoersnelheid van 0,5 liter per seconde, is geschikt voor PBM, is beschikbaar in de drie afmetingen 900 x 900 mm, 1400 x 900 mm en 1800 x 900 mm, én het is direct betegelbaar.

Meer inspiratie nodig voor het betegelen van een badkamer? Kijk onder de rubriek Klussen op de site KlusVisie.nl naar de sectie Keukens en Badkamers.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen