App van Villeroy en Boch: handig tijdens badkamerklus

Villeroy en Boch introduceert een app die handig kan zijn bij een badkamerklus. Het programmaatje moet vakmensen ondersteunen bij hun dagelijkse werkzaamheden en is beschikbaar voor PC, smartphone en tablet.
App van Villeroy en Boch: handig tijdens badkamerklus| KlusVisie
App van Villeroy en Boch: handig tijdens badkamerklus| KlusVisie

In de app is namelijk de productinformatie terug te vinden van alle collecties en productcategorieën van Villeroy en Boch. In een paar klikken is het juiste product snel gevonden met de daarbij horende gegevens: actuele prijzen, technische gegevens, montagehandleidingen en installatievideo’s. Ook geeft de app advies door bijbehorende en bijpassende producten te laten zien. Op locatie helpt de barcodescanner om direct het product terug te vinden.


Klanten overtuigen met de app van Villeroy en Boch


Dankzij de productconfigurator kan men zelf productsets samenstellen. Kies uit diverse kleuren en modellen of overtuig klanten met een 360 graden panoramaweergave van de hele badkamer. Alle ontwerpen kunnen opgeslagen worden in mappen, waardoor het later eenvoudig opnieuw te raadplegen is. De nieuwe app is tijdens een klus dé slimme tool voor alle informatie, ontwerpen en adviezen, aldus de sanitairfabrikant. Na het downloaden van de gewenste data kan er ook in de offline modus worden gewerkt. Villeroy & Boch verwacht met deze app professionals nog beter, eenvoudiger en sneller van dienst te kunnen zijn. Niet alleen de gebruikers hebben er voordeel bij. De app is ook zeer milieuvriendelijk, omdat hij veel gedrukte prijslijsten en productbeschrijvingen zal vervangen.

KlusVisie.nl biedt actualiteit voor professionals uit de klussen- en onderhoudsbranche. De rubriek Klussen biedt klustips, nieuws over klussen en nog veel meer.

Gepubliceerd op

Nieuwsbrief

KlusVisie nieuwsbrief ontvangen?

Nieuwsbrief

Delen