Alles voor een duurzaam thuis op Vakbeurs Energie

Itho Daalderop is op 10 t/m 12 oktober aanwezig op de Vakbeurs Energie in de Brabanthallen. Tijdens deze dagen staat een enthousiast team van medewerkers klaar om met de beursbezoekers te sparren over allerlei vraagstukken rondom verduurzamen in nieuwbouw en bestaande bouw.

Alles voor een duurzaam thuis op Vakbeurs Energie| KlusVisie

Op de Itho Daalderop-stand in hal 3 licht het bedrijf de complete oplossingen op het gebied van een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat verder toe. Ook de nieuwste lucht/water monoblock R290 warmtepompen van Itho Daalderop, Amber en Vincent, staan opgesteld. Deze warmtepompen zijn uitstekend toepasbaar in zowel de nieuwbouw als de bestaande bouw en kunnen naar wens all-electric of hybride worden geïnstalleerd.

Warmtepomp Innovatieroute

Vakblad Warmtepompen organiseert tijdens en in samenwerking met de Vakbeurs Energie dagelijks de Warmtepomp Innovatieroute. Als een van de partners van deze route is Itho Daalderop onderdeel van deze rondleiding. Op de stand van het bedrijf worden de deelnemende technische professionals bijgepraat over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzame klimaattechnologie vanuit de Innovatieafdeling van Itho Daalderop in Tiel.

Ventilatieoplossingen

Naast warmtepompen laat Itho Daalderop de vakbeursbezoekers ook kennismaken met verschillende ventilatieoplossingen. Een goed geïsoleerde woning kan immers niet zonder een goede ventilatie. Gedurende de vakbeurs kunnen bezoekers bijvoorbeeld de HRU 300 DuoZone en de HRU 400 QuattroZone van dichtbij bekijken, twee producten die via zonering zorgen voor een gerichtere ventilatie.

Kennisprogramma vakbeurs Energie

Als onderdeel van het kennisprogramma in het Praktijktheater Binnenklimaat, bespreekt Stephan Stoffer van Trans-id (samen met Klimaatgarant en Itho Daalderop onderdeel van de Climate for life groep) elke beursdag van 12:30 - 13:00 de wegen die woningcorporaties en vastgoedbeheerders kunnen bewandelen om hun woningbezit toekomstbestendig te maken: de korte klap om gas te besparen via de hybride route, of meteen helemaal van het gas af via de all-electric route. Deze workshop is interessant voor iedereen die zich bezighoudt met projectmatige verduurzaming.

Ook de Vakbeurs Energie bezoeken? Registreer hier uw gratis toegangskaart.

Gepubliceerd op

Abonneren

Geen enkele uitgave meer missen?

Abonneren

Delen