Werkspot

Gratis toegang tot mooi werk voor vakmannen
Werkspot is marktleider in Nederland met 360.000 geplaatste klussen per jaar, 11.000 aangesloten vakmensen en ruim 268.000 reviews van consumenten.

Het is ons doel een match te vinden voor zowel de consument als vakman en zoveel mogelijk klussen professioneel te laten uitvoeren. Of het nu gaat om een verbouwing, een onderhoudsklus of reparatie. Via reviews die consumenten schrijven over het uitgevoerde werk, ontstaat een goed beeld van de kwaliteit van de vakman.

Het platform van Werkspot helpt professionele bedrijven in de bouw en biedt volop werk; ZZP opdrachten, meerdaagse projecten, maar ook kleinere klussen. Als vakman kies je zelf welke opdracht bij jou past. Wellicht werk je liefst alleen in jouw regio of is een klus last minute geannuleerd en heb je tijd over.

Als professionele vakman kan je je kosteloos inschrijven bij Werkspot. Dagelijks kan je het werkaanbod in jouw vakgebied bekijken, zowel online als in onze mobiele app. Je inschrijving bij Werkspot is vrijblijvend. Je betaalt pas wanneer de opdrachtgever bij interesse zijn of haar telefoonnummer met je deelt. Formeel is de klus dan nog niet binnen, maar de kans daarop is zeer groot. Het te betalen tarief hangt af van de grootte van de klus en staat vooraf aangegeven. Voeg eenvoudig foto’s toe om te laten zien wat je kan. Klanten kunnen jou direct benaderen op basis van je profiel en je bent vindbaar via Google.

✔️ Gratis toegang tot mooi werk
✔️ Vul je agenda
✔️ Ontvang online reviews

Direct contact met Werkspot