Roval Aluminium

Bouwen en renoveren met Roval Aluminium

Roval Aluminium is toonaangevend totaalleverancier van aluminium bouwproducten, zoals dakranden, muurafdekkappen, waterslagen, privacyschermen, profielen en platen, dak- en gevelbekleding, goot- en overstekbekleding en valbeveiliging.

Aluminium dakranden

Met aluminium dakranden is Roval de onbetwiste nummer één. Het assortiment bestaat uit standaarddakranden tot en met fraaie, architectonische dakranden. Voor onze standaarddaktrimmen kunnen we zelfs diverse Ral-kleuren direct uit voorraad leveren. Daarnaast is Roval gespecialiseerd in allerlei maatwerkoplossingen. Als totaalleverancier gaan we nog een stap verder. Desgewenst voorzien we onze aluminium dakranden van bevestigingsgaten, binnen- en buitenhoeken en verbindingsplaatjes. Net zoals onze andere aluminium bouwproducten kunnen de dakranden worden geleverd in brute, gemoffelde of geanodiseerde uitvoering.

Nieuwbouw en renovatie

De aluminium bouwproducten van Roval worden toegepast in woningbouw en utiliteitsbouw voor zowel nieuwbouwprojecten als voor renovatie- en herbestemmingsprojecten. En specifieker: de producten van Roval worden veelvuldig toegepast als dak- en geveldetaillering voor woningen, appartementencomplexen, kantoren, scholen, winkelcentra, gezondheidscentra en sportaccommodaties.

De aluminium bouwproducten zijn bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten, waarbij duurzaamheid een belangrijke rol speelt. Opdrachtgevers, maar ook architecten kiezen steeds vaker voor aluminium detaillering én voor Roval Aluminium. De voordelen van aluminium zijn groot. Het is onderhoudsarm en gaat een aluminiumleven lang probleemloos mee. Het hoeft bijvoorbeeld niet te worden overgeschilderd. Door het lichte gewicht is aluminium ook nog eens eenvoudig vormbaar. Bovendien zijn de aluminium dak- en gevelproducten eenvoudig demontabel. Dat past helemaal in het streven van circulair bouwen.

Kwaliteit

Roval Aluminium heeft altijd de focus op kwaliteit: producten die aan de hoogste eisen voldoen. Roval beschikt over het KOMO-attest-met-productcertificaat (SKG.0855.3060). Onze producten voldoen bovendien aan de BRL 2701. Inspiratieprojecten vind je op www.roval.nlRoval Aluminium
Maïsdijk 7
5704 RM Helmond (NL)

+31 492 56 10 50
[email protected]
www.roval.nl
www.roval.nl/producten

Direct contact met Roval Aluminium